Wat kost een toner bij de kapper?

Een toner is een milde kleuring die wordt gebruikt om ongewenste tinten uit het haar te verwijderen of om een bepaalde kleur te creëren. Toners worden vaak gebruikt na een highlight- of bleach-behandeling, om het haar een mooie, egale kleur te geven.

De prijs van een toner bij de kapper is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder:

  • Het te bereiken effect: Een toner die ongewenste tinten uit het haar verwijdert, is goedkoper dan een toner die een bepaalde kleur creëert.
  • Je type haar: Dik haar heeft meer toner nodig dan dun haar, dus de prijs is hoger.
  • De locatie van de kapsalon: De prijzen in grote steden zijn over het algemeen hoger dan in kleinere steden.

In Nederland beginnen de prijzen voor een toner bij de kapper vanaf ongeveer €25. Voor dik haar of een meer geavanceerde kleuring kan de prijs oplopen tot €50 of meer.

Tips voor het vergelijken van prijzen

Als je een toner wilt laten aanbrengen bij de kapper, is het belangrijk om de prijzen te vergelijken. Je kunt dit doen door online offertes aan te vragen bij verschillende kappers. Let bij het vergelijken van prijzen op de volgende zaken:

  • Wat is het te bereiken effect?
  • Wat is het type haar?
  • Wat is de locatie van de kapsalon?

Vraag om een gratis consult

Voordat je een toner laat aanbrengen, is het verstandig om een gratis consult aan te vragen bij een kapper. Tijdens het consult kun je de kapper vragen naar de mogelijkheden en de kosten. De kapper kan je ook advies geven over het te bereiken effect en het type toner dat geschikt is voor jouw haar.

Conclusie

De prijs van een toner bij de kapper is afhankelijk van een aantal factoren. Door de prijzen te vergelijken en een gratis consult aan te vragen, kun je de beste deal vinden.